FIATA TRANSPORT INTERNACIONAL

ACC - IATA - FIATA

PRESENTACIÓ HISTÓRIA

PRESENTACIÓ

MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONAL

Movilpaq és una companyia de Transport Internacional, independent i espanyola en la seva totalitat, fundada a l'Octubre de 1993. Una empresa de serveis en contínua evolució de la nostra activitat, obsessionats per oferir el millor servei possible en tot moment.

MOVILPAQ compleix tots els requisits de les normatives nacionals i internacionals de transports aeris, marítims, terrestres i de seguretat.

QUALITAT I EXCLUSIVITAT

Qualitat i exclusivitat, no només on el transport i la seva gestió ho requereixen, sinó també en totes aquelles connotacions o necessitats que vostès puguin precisar per al desenvolupament dels seus mercats exteriors.

VALOR AFEGIT

Totes les oficines estan connectades amb les principals ciutats del món a través de la nostra xarxa exclusiva de corresponsals, que conjuntament amb l'equip humà format pel nostre personal, li facilitaran puntualment tota la informació que la seva companyia pugui necessitar.
El nostre objectiu no és ser un proveïdor més, sinó la prolongació del seu departament d'exportació/importació.

AFILIACIONS

MOVILPAQ Transports Internacionals és membre de IATA i aprovada pel Departament de Transport segons la normativa de Seguretat Aèria.

Afiliats a:
IATA - FIATA - GAIN - AIR CARGO CLUB - CONSEJEROS DE SEGURIDAD

AVÍS LEGAL - CONTACTAR
® Movilpaq 2019