Legal


El domini: http://www.movilpaq.es propietat de l’empresa MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONAL, amb CIF B60383288. El domicili fiscal de l’empresa També pot contactar amb nosaltres en el +34 93 478 19 50 +34 93 478 21 77 o per e-mail: movilpaq@movilpaq.esPropietat intel·lectual i industrial:


La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per ús privat. La comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONALResponsabilitat en els enllaços:


MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONAL inclou en el seu lloc web una sèrie de enllaços a planes dels seus clients i proveïdors únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’ aquests. MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONAL no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol servei o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les planes web enllaçades.Protecció de dades:


De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de MOVILPAQ TRANSPORT INTERNACIONAL amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Gran Via de les Corts Catalanes, 774 Ático 3 i 4, 08013 Barcelona, Ref. Protecció de dades.