Empresa

Empresa

Amb més de 25 anys d'experiència, a MOVILPAQ som especialistes en gestió de logística internacional. Com a transitaris, actuem en nom dels nostres clients importadors i exportadors, per organitzar el transport de les seves mercaderies de manera segura, eficient i sobretot rendible.

Entre les nostres funcions estan: l'assessorament sobre tots els costos i procediments de l'exportació i importació, les propostes sobre el mitjà de transport més adequat en cada cas, la planificació de la ruta més eficaç, la preparació de tota la documentació i assegurances de transport, el control de totes les fases del servei i, finalment, la gestió de l'emmagatzematge i distribució de la mercaderia.

Com OEA (Operador Econòmic Autoritzat), realitzem totes les nostres operacions seguint les diferents normatives nacionals i internacionals de transports aeris, marítims, terrestres i evidentment, també en matèria de seguretat.

Comptem amb un equip consolidat i capaç, de professionals especialitzats en operacions de trànsit internacional, tràmits de duanes, comerç i normatives internacionals.

Som una empresa en constant evolució i completament orientats a la millora contínua de tots els processos, amb la finalitat de poder assegurar el millor servei i la satisfacció de tots els nostres clients. El nostre objectiu és convertir-nos en una extensió del teu departament logístic i comercial, per aconseguir que el repte de la internacionalització sigui una realitat per la teva empresa.

Els nostres valors

 • Qualitat

  Qualitat

  Busquem l'excel·lència, no ens conformem amb menys. Apliquem processos de millora continuada per oferir-te sempre el millor servei.

 • Orientació al client

  Orientació al client

  Oferim un diàleg sincer amb cadascun dels nostres clients. Respostes personalitzades a les teves necessitats canviants, generant un valor afegit.

 • Experiència

  Experiència

  Més de 25 anys en el sector aporten el grau d'experiència diferenciador.

 • RSC

  RSC

  Contribuïm activament en la millora social, econòmica i del nostre entorn, així com en la relació amb clients, proveïdors i els nostres propis treballadors.

 • Sostenibilitat

  Sostenibilitat

  Compromesos amb el medi ambient, treballem en la cultura de la sostenibilitat en el nostre dia a dia.

 • Traçabilitat

  Traçabilitat

  Et mantenim informat de l'estat dels teus enviaments en tot moment. Proactivitat i eficiència.

 • Compromís

  Compromís

  Ens comprometem a oferir-te el millor servei d'acord amb les teves necessitats.

 • Transparència

  Transparència

  Som clars i evidents, fugint d'ambigüitats. Creem i defensem un entorn de confiança en el qual promocionem l'accés lliure a la informació i a la comunicació oberta, facilitant als nostres clients la presa de decisions.

Movilpaq en xifres

Una companyia en contínua evolució i orientada a l'excel·lència.

 • +300

  Agents al món

  Cobertura internacional completa. Oferim servei als principals ports i aeroports de el món.

  Veure més
 • +25

  Anys d'experiència

  Una dilatada experiència com a tret diferenciador. Organitzem el transport de les seves mercaderies de manera segura, eficient i sobretot rendible

  Veure més
 • +200

  Clients satisfets

  Són molts els clients satisfets amb Movilpaq i això ens enorgulleix. No conformes amb això, oferim sempre més del que el client espera amb la intenció de fidelitzar.

  Veure més

La nostra Organització

 • El nostre objectiu és ser el teu proveïdor de confiança en serveis logístics i transport internacional, una baula més de la teva cadena de subministrament.

  Sr. Jordi Batlle

  Sr. Jordi Batlle

  Direcció general

Afiliacions i certificats