Xarxa

Operem en els principals ports i aeroports del món.

Un servei eficaç

A MOVILPAQ som especialistes en gestió de càrrega internacional. Som transitaris eficients i actuem en nom dels nostres clients importadors i exportadors per organitzar el transport de les seves mercaderies de manera segura, eficient i sobretot rendible.

Entre les nostres funcions estan, l'assessorament sobre tots els costos de l'exportació i importació, de les tasques administratives, les propostes sobre el mitjà de transport més adequat per a la mercaderia, la planificació de la ruta més eficaç, la preparació de tota la documentació i assegurances de transport, el control de totes les fases del servei i, finalment, la gestió de l'emmagatzematge i la distribució de la mercaderia.

Des de MOVILPAQ oferim la més alta flexibilitat en la planificació de la logística, som una extensió del departament logístic i comercial dels nostres clients i la nostra organització ens permet gestionar, des dels principals ports i aeroports espanyols, totes les operacions d'import / export a nivell global.

Oferim una cobertura completa

 • Europa

  Europa

 • Amèrica

  Amèrica

 • Àfrica

  Àfrica

 • Àsia i Oceania

  Àsia i Oceania

La nostra Xarxa de transport

Al llarg de tota la nostra trajectòria, hem construït una fiable i extensa xarxa internacional de col·laboradors i professionals independents, aconseguint crear sòlides aliances amb corporacions de primer nivell professional i humà.

En l'actualitat, comptem amb una xarxa internacional de més de 300 corresponsals, situats en els principals centres estratègics d'activitat aèria, terrestre i marítima, oferint un servei del més alt nivell en termes de qualitat, resposta, cobertura i preu, donant solució a qualsevol consulta i requeriment logístic que els nostres clients ens puguin plantejar.

La base d'una sòlida estructura i una contrastada experiència, ens permet oferir el millor suport logístic i professional per assegurar que els seus productes es lliurin en el seu destí amb el menor temps de trànsit possible i sempre amb la màxima rendibilitat per al seu negoci.

D'aquesta forma, hem aconseguit ser una empresa referent en solucions logístiques per a tota l'operativa d'importació i exportació, oferint abast global, amb presència local i tracte proper.